Szórakozás

Meglepően végrendelkezett Kovács Erzsi

A napokban elhunyt énekesnő pontosan meghatározta, ki mit kapjon majd a halála után. Lázár Vilmos és Terry Black is örököl utána.

Kovács Erzsi végrendeletét még nem nyitották ugyan ki, ám a Blikk szerint a napokban elhunyt énekesnő vagyonát keresztfiaira és Terry Blackre hagyta. Mercedesét Terry Black kapja, dalainak jogdíját egyik keresztfia, Terry kisfia, Dani, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát hagyta. A lap információi szerint az énekesnő nem szűkölködött idős korában sem: bankszámláján milliókat tartott, férjével közös tulajdonú, mátyásföldi háza széfjében arany ékszereket, garázsában hófehér bőrüléses, fekete luxusautó áll. Németországban élő férje is támogatta, így megtehette, hogy keresztfiairól is gondoskodjon. Danikát szinte unokájaként szerette.

Fotó: MTI

“Kölcsönös volt az imádat. Erzsi többször emlegette, hogy gondoskodni akar az unokájaként szeretett kisfiúról, mert apja, Terry Black is rokkantnyugdíjas, és egyre betegebb. Ezért szeretné, ha Danikának lenne miből egyetemre járnia, s azt gondolta legjobbnak, ha jogdíjait hagyja rá, amelyek éves szinten néhány millió forintot jelenthetnek. A kocsiját pedig Terryre, hogy könnyebben tudjon közlekedni a gyerekekkel. A házát Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok örökli, majd ha Erzsi férjének a haszonélvezeti joga megszűnik” – mondta a lapnak egy, az énekesnőhöz közelálló zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik