Szórakozás

Pataky Attila örökéletű fénylény

A spiritualitásban mélyen hívő zenész immár ötödik éve él együtt a csinos kozmetikussal. Orsit, Pataky szerint, az őrangyala küldte, és abban is biztos, hogy előző életeikben is ismerték már egymást.

Négyoldalas interjút készített a Story magazin Pataky Attilával és párjával. Ebből az is kiderült, hogy az EDDA énekese örökéletű fénylény.

Story: Orsi, te is olyan mélyen hiszel a spiritualitásban, mint Attila?
Orsi: Igen, és én is hiszek abban, hogy mi már korábban is szoros kapcsolatban álltunk egymással. Szerintem akkor apa-lánya, vagy anya-fia kapcsolat lehetett a miénk…

Story: Harmónia, boldogság, kiegyensúlyozottság sugárzik rólatok. Attila, mondhatjuk azt, hogy ez a kapcsolat az univerzumban köttetett?
Attila: Minket az érzelmeken túl a hit és a bizalom tart össze. Sorsszerű, hogy ma együtt vagyunk, és hogy az öt év ilyen harmóniában telt el. Nagyon sok a közös bennünk, mindketten örök életű fénylények vagyunk, mind a ketten hiszünk a spiritualitásban. Biztosan találkoztunk már egy korábbi életben, két érett lélek szerelme ez. Bizonyára jó és szoros kapcsolatban voltunk korábbi életünkben is.

Pataky Attila és kedvese különleges kapcsolatáról tovább olvashatsz az e heti Storyban!

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik