Szórakozás

Szinetárék nem, Pataky bírta Nacsáék poénjait

Az Edda frontembere lesz az M1-en futó ma esti Szálka vendége. A Szinetár-Bereczki párossal ellentétben ő jól tűrte a poénokat.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán letiltotta azt a paródiát, amit a Bagi-Nacsa páros róluk készített. A volt házaspárról szóló rész végül nem kerülhetett adásba, ám a páros managere szerint egyik félben sincs harag. Pataky Attila ugyanezen a felvételen vett részt, és Bereczkiékkel ellentétben neki nem volt gondja a Bagi-Nacsa páros humorával.

Fotó: Neményi Márton

“Nacsáékkal jóban vagyok, és úgy gondolom, ha valakit ők parodizálnak, az azt jelenti, hogy az illető már letett valamit az asztalra. Egyébként is imádok röhögni, magamon a legjobban. A műsorukban kemény meló van, és igényes humorral fogják meg azokat a tulajdonságokat, amiket parodizálnak” – mondta a Hír24-nek Pataky, aki azt is hozzátette, ha valaki megsértődik egy ilyen paródián, annak két oka lehet. – “Lehet, hogy éppen egy érzékenyebb pillanatát éli az illető, ilyenkor azonban nem kell elvállalni egy ilyen műsort. Nincs ezzel gond, én is voltam már ilyen passzban, nem is mondtam igent az ilyen jellegű megkeresésekre. A másik ok – legyen szó akár nőről, akár férfiról – az, ha valaki primadonna-lelkű. Nagyon nem tartom fairnek, hogy valaki igent mond egy ilyen műsorra, aztán azt szeretné, ha a műsor csak arról szóljon, amiről ő szeretné. Itt ugyanis nagyon fontos a kölcsönösség. Az ártó, bántó szándékú poénokat én sem szeretem, de Nacsáék esetében szó sem volt ilyenről.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik