Szórakozás

Zalatnayt kirakták a Heti Hetesből

Cini mindössze kétszer szerepelt a műsorban, és úgy tűnik, harmadik már nem is lesz.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Zalatnay Sarolta nagy örömmel vállalta el a Heti Hetest, ahová vérfrissítésként hívták az énekesnőt. Cini azonban úgy tűnik, nem szerepelhet többé a műsorban – számolt be róla a Bors. A műsor producere szerint az énekesnőt azért mellőzik a műsorból, mert nem nagyon volt véleménye…

“Olyat én soha nem mondok, hogy lesz, vagy nem lesz többet, de a közeljövőben biztos nem” – mondta határozottan Ónodi György a Borsnak. – “A puding próbája, hogy megeszik. Megfordult a fejemben, hogy egy népszerű popdíva, aki komoly élettapasztalatokkal bír, és pikáns múlttal rendelkezik, izgalmas véleménnyel rendelkezhet. De nem nagyon volt neki. Van ilyen.”

Fotó: TV2

Cini azonban azt mondja, nem igaz, hogy ne lenne véleménye, csupán nem tudott azonusulni a műsor szellemiségével.

“Úgy érzem, és én ezt mondtam is neki, amikor odakerültem, hogy én nem tudtam azonosulni a műsor szellemiségével. Kétszer vagy háromszor ki is álltam a Pataky Attisért például, amikor az volt a téma, hogy kapott a Fidesztől ötmilliót valami videoklipre. Mondtam, hogy én bátran elmondhatom a véleményem, mert egyelőre nem kaptam semmi hasonlót, de nem utasítanám el, ha adnának az ötvenéves pályafutásom alkalmából. Igenis van véleményem, de nem vagyok olyan, hogy belebeszélek mások mondandójába, nem vagyok harcos típus” – mondta a lapnak Cini.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik