Szórakozás

VV Charlotte igent mondana Simonnak

A Való Világ 6 legutóbbi kiesője a férfifaló Charlotte lett, aki nem bánkódik túlságosan, hiszen egykori villabéli szerelme, Simon már tárt karokkal várta.

VV Charlotte csalódott volt a párbaj elvesztése után, hiszen nem játszhat tovább a fődíjért, de azt mondja, számára az igazi nyeremény Simon szerelme volt. A villában elsőként szexelő lány úgy gondolja, kapcsolatuk a villa falain kívül is működni fog.

“Tegnap már találkoztunk és elcsattant az első csók is több hónap után. Azt gondolom, hogy ez a kapcsolat folytatódni fog kint is. Amikor beszélgettünk, ugyanazt éreztem, mint korábban, azt a bizsergést, a szerelmet” – árulta el Charlotte a 8:08 Minden Reggel adásában.

A második párbaján elbukott villalakó annyira komolyan gondolja jövőjét a csodabogár Simonnal, hogy már a nagy kérdést is szívesen hallaná szerelme szájából.

“Már végigfutott az agyunkon, hogy hogyan is fogjuk ezt a közös életet elkezdeni és megvalósítani mindazt, amit elterveztünk. Bennünk van minden remény és úgy állunk hozzá, hogy a kapcsolatunk végre beteljesülhet. Remélem a lánykérés is minél hamarabb megtörténik, én igent mondanék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik