Szórakozás

Talpmasszázsban bízik Bajor

Bajor Imre a hírek szerint visszaköltözött Füléről a Budapest környéki házukba és továbbra sem adja fel a küzdelmet.

A színésznek hetente többször is be kell mennie egy budapesti klinikára, ahol dr. Vargha Zoltánnal, a világhíres Vargha gyógymód megalkotójával találkozik. Abban bízik, hogy a tőle kapott kezelés sokat javíthat az állapotán.

Fotó: Prizma TV

“A kezeléseket elkezdték két hete, a doktor szerint jó esélyei vannak Imrének. Most megint csillog Imre szeme, látszik, hogy jót tesznek neki a kezelések, melyek egyébként kellemes talpmasszázsok” – mesélte az egyik ismerős a Borsnak.

Talpmasszázs – kóklerség vagy igazi segítség?

A talpmasszázs, avagy reflexológia évezredes hagyományokra tekint vissza, már a fáraók korában használták gyógyításra. Elve, hogy a talp egyes pontjai a test egyes szerveinek feleltethetőek meg, és ezek nyomása, masszírozása jobb működésre serkenti a vonatkozó szerveket is. Sokan kételkednek ebben az alternatív gyógymódban, de nemrég a michigani egyetem nagyszabású kutatás zajlott, és ennek eredményei meglepő módon arra engednek következtetni, hogy a talpmasszás enyhíti a rákos betegek testi tüneteit. Az orvosok inkább a lelki tünetek enyhülésére számítottak, de azok kevésbé csillapodtak. A hányás, émelygés sem szűnt meg, viszont a mellrákos betegek légszomja csillapodott, így egyre jobb esélyei vannak, hogy kiegészítő gyógymódként elfogadja a nyugati típusú orvoslás is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik