Szórakozás

Befuccsolt Gwyneth Paltrow és Chris Martin házassága

Az Oscar-díjas színésznő és énekes férje bejelentette, hogy tíz év után elválnak útjaik.

A pár Paltrow életmódhonlapján, a Goop.com-on számolt be kedden a válásról. Azt írták, szomorú szívvel hozták meg a döntést a különválásról.

A közleményben hangsúlyozták, hogy nagyon szeretik egymást, sok szempontból szorosabb lesz a kapcsolatuk, mint eddig, egy család maradnak, de a házasságuknak vége.

A 41 esztendős Paltrow, aki a Szerelmes Shakespeare című filmért kapott Oscar-díjat és a 37 esztendős Martin (aki a Coldplay zenekar énekese) 2003 decemberében házasodott össze, két gyermekük született, Apple és Moses, akikről a közlemény szerint együtt gondoskodnak a továbbiakban is.

A pár az eltelt évek során következetesen ragaszkodott ahhoz, hogy sohase fotózzák őket együtt a nyilvánosság előtt.

Hűtlenséggel sem megy

A hollywoodi álompárok ritkán maradnak együtt hosszan, erről behatóan Brad Pitt tudna értekezni – érthető is, a nagy sztárok valószínűleg többször esnek kísértésbe, könnyebb félrelépni. De úgy tűnik, még akkor sem működik a dolog, ha a félrelépéseket elnézik egymásnak a sztárházasok. Vincent Cassel és Monica Bellucci házassága tavaly nyáron ért véget, a pár még 1996-ban ismerkedett meg, 3 évre rá összeházasodtak, két lányuk született. Sokszor hetekig nem látták egymást, két külön lakásuk volt Párizsban, Rómában, és maguk sem érezték, hogy az életük biztosan a sírig össze lesz kötve. A most 49 éves, már két váláson túl lévő Bellucci úgy vélte, a mély kapcsolatokban „még fontosabb a bizalom, a tisztelet, hogy nemcsak a szexben kitartó, hanem később is ott lesz neked (a társad). Ez sokkal fontosabb, mint a hűség.” Érdekes, hogy a tisztelet és bizalom, illetve a hűtlenség így megfér egymás mellett – azaz úgy tűnik, mégsem, hisz Bellucci és Cassel azóta más utakon járnak, csak lányaik nevelését kötik össze. Na, azért őket sem lenne rossz megkérdezni, mit gondolnak erről a filozófiáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik