Szórakozás

Mindenhová követik rajongói az X-Factor atyját

Barbados, St. Lucia, Dubai: a sztárok közösségi oldalai szerint ezek a legnépszerűbb téli úti célok a hírességek körében. Akik megtehetik, követik kedvenceiket – ezt mutatják a British Airways legfrissebb foglalási adatai is.

Januárban a strandoké a főszerep, főleg, ha kedvenc sztárunk is ott nyaral. Az év elején megannyi híresség tette közzé közösségi oldalain, hogy hol töltötte a karácsonyt és a szilvesztert, aminek következtében a British Airways januári foglalásai is látványosan nőttek.

A Karib-térség csordulásig telt világszerte ismert színészekkel és énekesekkel, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy a tehetősebbek legnépszerűbb célpontja manapság Barbados és St. Lucia.

Az X-Factor-mogul gondtalanul szeli a habokat. (Fotó: Xposurephotos)

Az egyre felkapottabb Barbadoson nyaralt az X-Factor szülőatyja, Simon Cowell, és a kristálytiszta vizű partokra hazalátogató Rihanna, aki egyben szülőföldjének hivatalos turisztikai arca is. St. Lucia Kanye West és a várandós Kim Kardashian kedvenc nyaralóhelye, elvarázsolta Gwyneth Paltrow-t is, aki blogján osztotta meg képeit a boldog családi vakációról.

Jaj, úgy élvezem én a strandot… (Fotó: Xposurephotos)

A spanyol Karib-térség is több hírességet vonzott: Puerto Ricóban bulizott a két brit modell, Alexa Chung és Pixie Geldof, míg olyan sztárpárok, mint Jennifer Aniston és Justin Theroux vagy Emily Blunt és John Krasinski romantikus napokat töltöttek Mexikóban. Ewan McGregor inkább családi pihenés céljából választotta Mexikót.

„Az év elején mindig jelentősen megnő a foglalások száma – az embereket leterheli a munkájuk, és különleges kikapcsolódásra vágynak az ünnepek után is. A karácsonyi barátságtalan idő és kedvenc hírességeink irigylésre méltó, nyaralás közben készült fotói egészen biztosan befolyásolták az utasainkat abban, hogy tengerparti kikapcsolódást válasszanak” – ez a légitársaság Holidays részlege ügyvezetőjének, Claire Bentley-nek a véleménye.

Ajánlott videó