Szórakozás

Karinthy segít Bajornak a gyógyulásban

Karinthy legyőzte az agydaganatot és egy egész ország abban bízik, hogy Bajor Imrét is sikeresen kezelik. A hírek szerint azonban a színész máris hazajött Kínából.

A leghíresebb magyar beteg, akit agydaganattal műtöttek, Karinthy Frigyes író volt. A betegség felismerésének, elfogadásának lelki folyamatát ábrázolja az Utazás a koponyám körül című könyvében. Az csak véletlen, hogy az agydaganattal küzdő Bajor Imre a Karinthyról elnevezett színházban lépett utoljára közönség elé. Az viszont elgondolkodtató, hogy az író és a színész esetében is súlyos lelki traumák állhattak a betegség kialakulásának hátterében.

Karinthynak gyakori, szélsőséges kedélyállapotváltozásai voltak. A látszólag örökké vidám, mosolygós Imre is hajlamos volt a depresszióra, különösen azóta, hogy sorozatos csapások érték. Néhány éve lelkileg is összeomlott, amiből sikerült talpra állnia. De nyilvánvaló, hogy ezek a problémák nyomokat hagytak a szervezetében is. Ettől függetlenül most mindenki azért imádkozik, hogy Bajor Imre felépüljön és barátaitól, rokonaitól szerencsére ehhez minden támogatást megkap. 
További érdekes részletek az e heti BEST magazinban!

Közben a Blikk arról ír, hogy Bajor Imre máris hazajött Kínából, ahol egészen eddig kezelték. A lap szerint Bajoron a legkülönfélébb gyógyteáktól kezdve számos ősi kínai gyógymódot kipróbáltak Kínában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik