Szórakozás

Nyílt levélben tálal ki Gregor Bernadett

Ezért hagyott ott milliókat, ezért nem kell neki a Szombat Esti Láz sem.

Gregor Bernadett megelégelte, hogy nem tartják tiszteletben a magánéletét. Nyílt levelet tett közzé a Hír24-en és a StoryOnline-on keresztül a Szombat Esti Lázból való visszalépése kapcsán.

Fotó: RTL Klub

“Párommal visszaléptünk az egyik kereskedelmi csatornán készülő show műsorban való szerepléstől.

Nagyon örültünk a felkérésnek és gyermeki lelkesedéssel vágtunk neki a munkának, ám a sajtómegjelenések hamar kedvünket szegték. Kezdődött azzal, hogy az egyik napilapban az előre leegyeztetett anyaggal szemben más jelent meg. Bevallom, alacsony már az ingerküszöböm a bulvár aljas mesterkedéseit illetően,- nem véletlenül folynak perek immár második éve-, de ezen még felülkerekedtünk és barátságosan jeleztük a csatorna sajtós munkatársa felé, szeretnénk, ha ez többet nem fordulna elő.

A végső lökést az adta, amikor ugyanazon a csatornán, amely foglalkoztatni kívánt bennünket, az említett show műsor beharangozója részeként egy ‘kedves’ kis összeállításban ecsetelni kezdték az elmúlt húsz évben történt vélt vagy valós szerelmi ügyeimet. Eszem ágában sincs megtagadni a múltat, hiszen nem történt velem semmi olyasmi, ami mással ne esne meg, csak érthetetlen számunkra, mi köze van az egy vagy két évtizeddel ezelőtti kapcsolataimnak vagy válásaimnak egy jövőbeni munkához, amelyhez ráadásul életem párjával együtt kértek fel. Kíváncsian várjuk, vajon a többi résztvevő bemutatása kapcsán is előszedik-e azok korábbi házasságait, kapcsolatait, válásait reklám céljából vagy csak én részesülök minden alkalommal ebben a ‘kiváltságban’. A múltam folytonos, negatív felhanggal történő felhánytorgatása ma már nemcsak az én önérzetemet sérti, hanem azét a férfiét is, aki szívvel-lélekkel áll mellettem mindenben. Az meg tényleg csak ‘hab a tortán’, hogy ugyanebben a beharangozóban a párom neve két ízben is tévesen hangzott el…

Amikor elvállaltuk a felkérést, tisztában voltunk vele, hogy valamit adnunk kell a magánéletünkből is. Naivan azt hittük, elég, ha elmondjuk, milyen leírhatatlanul boldogok vagyunk és beszélünk a jövőbeli terveinkről… Nem volt elég. Belerondítottak abba, ami tiszta és szép, mert ez így önmagában talán nem elég érdekes és mert a ‘sóbiznisz’ része valahol, hogy a jó hír, nem hír…

Közösen döntöttünk amellett, hogy visszalépünk. Mindketten úgy érezzük, mindennél fontosabb számunkra az egymás oldalán megtalált boldogság, a szerelmünk tisztasága és a közös életünk nyugalma.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik