Szórakozás

Sipos F. szerint manipulálták a Republic rajongói oldalát

A rajongókat megosztotta a tavaly elhunyt Cipő helyére került énekes, akinek nem volt könnyű dolga a zenekarban.

“Nekem meggyőződésem, hogy erősen szűrt vélemények jutottak csak el a rajongóktól a zenekarig. Éreztem rajongói szeretet, de a velem kapcsolatos pozitív megnyilatkozások nem kerültek fel a Republic rajongói oldalára” – vallott keserűen a Fókuszban a Republiccal töltött időről Sipos F. Tamás. – “Nekem nyilván ez nagyon rosszul esik. Sajnos nem beszéltük meg a problémáinkat az együttessel, és amikor elindult a színházi projektjük, már más lehetőséget is látott a Republic.”

A zenekar jó érzésekkel búcsúzott Sipos F. Tamástól, az RTL Klub reggeli műsorában így nyilatkoztak volt énekesükről: “Nem igazak a hírek, hogy a Tomi nem volt felkészült. Tomi nagyon precíz és jó hanggal rendelkezik.”

A Sipos F. Tamás Republicba érkezéséről Cipő édesanyja szerint az elhunyt énekes is tudott, és nagyon bántotta a fiát, hogy az együttes nélküle is el tudja képzelni a jövőt. “Az utolsó telefonbeszélgetésünkkor sírva panaszkodott a fiam. Azt mondta: ‘Anyukám, még élek, és a helyembe már énekest keresnek'” – mondta el Cipő édesanyja a Fókuszban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik