Szórakozás

Kitálalt a Republic kirúgott énekese

Sipos F. Tamást rosszul érintette, hogy a zenekar nélküle lépett fel a Fábry-show-ban, nemrég pedig végleg elváltak egymástól útjaik.

Sipos F. Tamás így foglalta össze a Blikknek Republicos pályafutását: Megjártam a poklot, a mennyországot, és a vége felé megint a poklot.

“Nem mertünk egymás szemébe nézni, mindenki a könnyeivel küszködött. Előadásmódban lejjebb vettem saját magamból, de előfordult nemegyszer, hogy leállítottam a dalt, mert meg kellett kérdeznem a többiektől, mit szeretnének. Mert ha klónt, akkor nem vállalom” – emlékezett vissza a Blikknek az első próbákra Sipos F..

A nemrég menesztett énekest bántja, hogy így alakultak a dolgok, és utólag visszatekintve már azt is látja, hogy a kommunikáció nem működött közte és a zenekar tagjai között.

Fotó: RTL Klub

“Belevittem az egyéniségemet, tiszteletben tartva, hogy a mély gondolatok sallangmentes előadásmódot igényelnek. Nyáron a zenekar menedzsere és a tagok is hangsúlyozták, teljes jogú tagja lettem a csapatnak. A “kisegítő státust” felejtsem el. Hosszú távra terveznek velem. Ősszel azonban megváltoztak a dolgok. A fiúk próbálni kezdték a színházi darabot, és velem egyre kevesebbet kommunikáltak. Próbáltam közös beszélgetéseket kezdeményezni, de hiába. Novemberben tudni szerettem volna, elutazhatok-e hosszabb időre januárban, és a válasz ennyi volt: menj csak!” – emlékezett Sipos F., akinek rosszulesett, amikor januárban nélküle lépett fel a zenekar a Fábry-show-ban.

“Ez hihetetlenül kellemetlenül érintett, arról nem is beszélve, hogy a látszólagos egység bomlása a maradék rajongótábort is megosztotta. Ekkor már éreztem, valami megszakadt köztünk, és kétségek közt lebegtem, ami a lelkemnek negatívumot adott. Március 7-én sikerült testületileg leülni, és megbeszélni, hogy egymás nélkül megyünk tovább. Megértették velem, hogy egyéniségem, karakterem és a múltam mégsem tudott besimulni az ő erős egységükbe” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik