Szórakozás

CONSTRUMA – az otthonteremtési kiállításcsokor

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA és vele egy időben a RENEO Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás valamint az OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár alkotják 2014-ben a CONSTRUMA kiállítási csokrot.

Április 2-6. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban számtalan újdonság, akció, program várja az építkező, felújító, lakberendezni vágyó nagyközönséget.

CONSTRUMA – KÖZÉPPONTBAN A ZÖLD ÉPÍTŐANYAGOK

Itt megtalálható  minden,  amire az építkezéshez szükség lehet: az építő anyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig. A kiállítás mellett gyakorlati bemutatókkal és tanácsadással várják az építkezésre készülő látogatókat.

ÖKO CITY STAND – üzemelni fog egy közel 40 m2-es családi ház a kiállításon, mely bemutatja, hogyan lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni.

A RENEO kiállítás keretében vonultatják fel a kiállítók a megújuló energiák hasznosításával kapcsolatos legújabb technológiákat, eszközöket.

CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés

A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VI. MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához ill. hasznos előadásokon képezhetik magukat.

OTTHONDesign – minden ami lakberendezés

A  kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.

A  Magyar Design standon fiatal hazai tervezők mutatkoznak be. Újdonság lesz az SmartHome by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Az OTTHONDesign Top Tipp pontokon ingyenes lakberendezési tanácsadással segítik a látogatókat.

A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 2-6. 9,00-18,00 (vasárnap 17,00 óráig)

Nagyközönség napok: április 5-6.

Bővebb információ a kiállításokról: www.construma.hu, www.reneo.hu, www.otthon-design.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik