Szórakozás

Coming outolt a Trónok harca Hodorja

A népszerű sorozat ikonikus figuráját alakító Kristian Nairn egy interjúbanegy kérdésre válaszolva elmondta, hogy meleg.

Meleg a Trónok harca együgyű, ám jó szívű óriását, Hodort megformáló színész Kristian Nairn. A sorozat ikonikus figuráját eljátszó sztár egy, a WinterIsComing.com nevű rajongói oldalnak adott interjúban coming outolt, miután megkérdezték tőle: mit szól hozzá, hogy nagyon népszerű a melegek körében?

„Nos, őszintén, mikor a meleg közösségről beszélünk, akkor a SAJÁT közösségemről van szó” – mondta Nairn. Hozzátette: tisztában van vele, hogy sok rajongója akad a „Mackók” körében és nagyon megkapó számára, ahogy a karakterét felkarolták.

„Komolyan úgy gondolom, hogy ez egy kiváltság. Soha nem titkoltam a szexuális irányultságomat senki előtt, az életem nyitott könyv és már vártam, hogy valaki feltegye ezt a kérdést. mert ez nem valami olyan dolog, amit valaki csak úgy kifecseg” – jelentette ki a színész. Nairn azt is közölte, hogy a szexuális irányultsága, sohasem volt kérdés a Trónok harca forgatásain.

Hodor egyébként a népszerű sorozat egyik legkedveltebb karaktere. Különös ismertetőjele, hogy nem túl okos, és ha megszólal, mindössze annyit tud mondani: “hodor”. Az interneten több vicces videó és mém is született a főszerepben vele; például ez:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik