Élet-Stílus

Így csinálhat Trónok harca-hajakat egyszerűen

Egy biztos, fonni tudni kell hozzá.

Ha van néhány szabad perce és némi kézügyessége, kis útmutatónkkal minden további nélkül elkészítheti magának a népszerű fantasy-sorozat főhőseinek hajviseletét.

Az útmutatót, ami megmutatja, hogyan válhat – ha más nem, legalább a hajunk – Sansa Starkká, Cersei Lannisterré és Daenerys Targaryenné a Rukkola blogon találtuk.

1. Cersei Lannister


“A sorozat első számú „gonosz némberének” hajviselete, ahogy azt a fenti ábrán láthatja, elsőre kissé bonyolultnak tűnik. De nem az. Ahhoz, hogy elkészítsük az első lépés, hogy hátul leválasztunk egy kis részt, majd összefonjuk. Utána két oldalon keressünk két hosszabb tincset, amit egyszerűen csak csavarjunk össze, majd ahol találkoznak, ott gumizzuk őket össze. A halántékunkról, a csavart tincsek alatt kezdjünk el fonni egy-egy hajfürtöt és ha hátraértünk vele akkor jön a neheze, amihez négy kéz is kevés lenne, ugyanis az utolsó két hajfonatot, a copfot és az elsőként elkészített fonást is egybe kell fonni.”

2. Margaery Tirell


“A „kis rózsa” haját az előzőkhöz képest gyerekjáték elkészíteni. Éjjelre fonjuk be a hajunkat, hogy reggelre legyen benne egy laza hullám. Válasszunk külön két-két tincset, egyiket a fejünk tetejéről, a másikat a halántékunkról és vezessük hátra őket. Ahol találkozik a két fürt, ott csatoljuk össze őket. Hagyhatjuk lófarokban is de akár be is fonhatjuk a közös részt.”

Ha ezek helyett inkább Sansa Stark, vagy Daenerys haját szeretné elkészíteni, ide kattintva talál útmutatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik