Szórakozás

Fájdalmas élményéről vallott Cinthya Dictátor

Varga Viktor szerelme tinédzser korában brutális támadás áldozata lett. Fényes nappal eszméletlenre verték egy buszmegállóban.

Cinthya Dictator manapság is feltűnő jelenség, de korábbi rózsaszínre festett hajával még inkább vonzotta a tekinteteket, ami miatt gyakran céltáblává vált.

“17 éves koromban eszméletvesztésig vertek Újpesten az egyik buszmegállóban. Suhancok voltak, akik minden nap ott gangeltek az aluljáróban. Beszóltak, én nem szóltam vissza, de utánam jöttek és nekem esett az egyik lány. Emlékszem, hogy a lány fehér pufi kabátban volt és miközben védekeztem széttéptem rajta. Erre azt ordította nekem, hogy ‘ezt ki fogod fizetni’, de akkor már félholt voltam és akkor még fejbe rúgott párszor” – mesélte a ruháit ledobó Cinthya fájdalmas őszinteséggel Joshi Bharatnak.

A pufikabátok armageddonja

Katerina Bolsakov pufikabátja sincs már az élők, vagyis az ép pufikabátok sorában. Történetesen Katerina volt olyan botor (mármint pufikabátológiai szempontból), hogy 2014. február 19. környékén épp Kijevben tartózkodott, a Majdanon, ahol is épp egy rohamrendőri támadást is átélt. Hátba is lőtték, de nem kell megijedni, csak hanggránáttal. Azaz, várjunk csak, lehet megijedni, ugyanis a gránát lerobbantotta a hátáról a masszív hátizsákját, és a pufikabátját, sőt, hátán is keletkeztek égési sebek (felnőtt és erős idegzetű olvasóink kattintsanak csak).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik