Szórakozás

200 kilós fiú kér segítséget Schobert Norbitól

Megható levelet írt egy fiatal srác, aki egész életében a teste rabja volt, de most elhatározta, hogy a fitneszguru segítségével megváltozik az élete és megszabadul a felesleges kilóktól.

“A napokban kaptam ezt a levelet és fotót egy Sorstársamtól. Segítséget kér és soraiban a fiatalkoromra ismertem. Nyilvánosan, együtt szeretné megmutatni, hogy Géza Bácsit követve, a módszeremmel leadunk 120 kilót. Márciusban kezdjük! Olvassátok alább! Büszke vagyok Rád Peti, szembemész a Sorssal, a hájbörtönnel” – írta Norbi a Facebookján.

Peti levelét változtatás nélkül közöljük:

“Peti vagyok 27 éves nógrád megyéből cserhátsurányból. Nagyon sokáig gondolkoztam hogy megírjam ezt a levelet de veszteni nem veszthetek, és ha csak ülök a babérjaimon az időm megy az életemből. Ott kezdődött a dolog hogy már kiskoromban is kövér voltam de ahogy haladtak az évek előre egyre több felesleg jött fel és most már ott tartok hogy 200kg-on felül vagyok. Az iskolában is cikiztek emiatt, nem jártam bulizni, nem volt első csók a középiskolában nem volt még komoly kapcsolatom és lassan olyan szintre kerültem hogy félek társaságba menni mert megnéznek. El szeretném kezdeni az életem de ehhez segítségre van szükségem.


Fotó: Facebook

Próbáltam már jópár diétás megoldást de a koplalás az éhezés nagyon leroncsolt mindig, a tavalyi év folyamán elszántam magam egy gyomorgyűrűs megoldásra, megvoltak a kivizsgálások hála a jó istennek nem vagyok cukros de közel van, a koleszterin szintem is még határértéken belül van idézőjelben még nem vagyok annyira beteg (gondolom én, de még menthető nem adom fel). De sajnos az anyagiak nem engedték meg hogy elkezdjem a dolgot és belevágjak a gyűrűs életbe. Bár így utólag nem is bánom mert ha az ember önszántából nem tud lefogyni akkor segédeszközzel sem fog menni. Szeretnék családot, nem volt még barátnőm sem, mintha be lennék zárva saját magamba és nem tudok kitörni. Most ott tartok hogy 1 hónapja elkezdtem újra erőt gyűjteni és egy 1200-1500 kalóriás étrendet próbálok tartani, bár elég rossz anyagi helyzetben vagyunk így nem teljesen megy a dolog de nem adom fel. Hallottam és olvastam jópár sikertörténetet ahol a norbi updatel fogytak le. Szeretnék én is lefogyni de sajnos nem engedhetem meg hogy norbi update ételt egyek. Ezért is írtam neked abban a reményben hogy ha bármiben tudnál segíteni hogy elkezdődjön az életem nagyon hálás lennék. Bármilyen segítséget tudnál nyújtani én nagy örömmel fogadom. Szeretnék sportolni futni, sétálni sokat, biciklizni élvezni az életet de már lassan ott tartok hogy nem látom a kiutat, de nem szabad feladnom mondogatom magamban. Tudod sokszor elképzeltem és volt hogy álmodtam is róla hogy csak elmegyek futni fülemben zenével süt a nap és szinte érzem ahogy élek. Cserhátsurány kis falu, egy szerény családból származom nem vetem meg a munkát a mozgást de sajnos már vannak nehézségek a mindennapi teendőkkel is, a térdem és a bokám fájlalni szoktam sajnos egyre sűrűbben. De nem szabad feladni ha már sok embernek sikerült én is megtudom tenni. Csak egyet kérek. Segíts Norbi. Nagy bizalommal fordulok hozzád, várom mielőbbi válaszod. Köszönöm”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik