Szórakozás

Összefirkálták Győzike autóját

"Vigyázz Gáspár" - ez az óriási festékkel fújt piros felirat várta Győzikét az autóján. Állítólag egy elszámolási vita áll a háttérben.

Gáspár Győző néhány órája a Facebook-oldalára posztolt egy fotót az autójáról, amelyet ismeretlenek megrongáltak. Pontosabban telefirkáltak egy óriási “Vigyázz Gáspár” felirattal.

“Undorító dolognak tartom, hogy egyes emberek a féreg kategóriába tartoznak, nem mernek a szemembe nézni, inkább másodszor megrongálják az autómat! Azt gondolják, hogy nem tudom, hogy ők csinálják, pedig tudom, hogy kik csinálják. Jó tett helyébe jót ne várjál, csak adj kölcsön pénzt és ez a hála! Vigyázz Gáspár felirattal ijesztgetnek. Vasárnap hajnalban meg megkarcolják az autómat. Szerintem ez nagyon gyerekes de a jó isten majd megveri őket! Ámen” – írta a fotó mellé az éppen gyászoló Győzike.

Fotó: Facebook

A kép alatt megjelenő kommentek között azonban nem mindenki érez együtt a show-mannel. Dömsödi Gábor szerint például ez az egész csak reklámfogás.

“Győző! Zseniális reklámszakember vagy. Telefirkáltad az autót, a VW meg kattintásszámra fizet! Mindig is felnéztem Rád” – írta a tévés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik