Szórakozás

Öngyilkossági kísérlet Győzike családjában

A Gáspár család egyik tagját annyira megviseli a háborúskodás, hogy el akarta dobni magától az életét.

A luxusvilláját és hangos családját felváltva mutogató Győzike élete a háttérben kevésbé boldog, mint a tévéképernyőkön. A showman-nek ugyanis több rokonával is évek óta tartó konfliktusa van. A Blikk szerint a héten nagybátyja, G. Lajos baltával és késsel felfegyverkezve látogatta meg Győzőt, mert állítólag prostinak nevezte az egyik unokahúgát. Később kiderült, ez már csak hab volt azon a bizonyos tortán. Győzőék zömében Nógrád megyében élő családjában ugyanis inkább a pénz miatt szoktak egymásnak esni a felek.

Fotó: TV2

Valószínűleg anyagi vita vezethetett odáig, hogy néhány napja a Gáspár család egyik tagja öngyilkosságot kísérelt meg. A lap szerint az illető megmérgezte magát, ezért bevitték a kórházba, majd a pszichiátriára. A rokonok nem szerették volna elárulni a kilétét, a Blikknek azonban elárulták: már jobban van, elhagyhatta a kórházat, s otthon gyógyulhat tovább.

A lap felhívta Gáspár Győzőt is, hogy megtudják, a kétmillió forint miatt zajló háborúskodásnak köze lehet-e ahhoz, hogy az egyik távolabbi hozzátartozója megmérgezte magát. “Hallottam én is a faluban, hogy mi történt. Sajnálom, hogy így járt – mondta Győző, hozzátéve: jelen pillanatban inkább az foglalkoztatja, hogy minél előbb bevasalja a kintlévőségeit.

Ajánlott videó