Szórakozás

Ennyi sztár még nem volt egy selfie-n

Az Oscar-gála háziasszonya gyűjtötte maga köré a jobbnál jobb színészekből álló csapatot egy közös fotóra. A kép megdöntötte Obama újraválasztási rekordját a Twitteren.

Ők kapták a 86. Oscar-díjakat

Kattintson a nyertesekért!

Sokáig beszélnek majd arról a sztárokkal zsúfolt selfie-ről, amely Ellen DeGeneres, az Oscar-gála műsorvezetőjének jóvoltából került fel a Twiterre, és amelyet két óra alatt kétmillióan osztottak meg.

A ceremónia háziasszonya a kép kedvéért mások mellett Meryl Streepet, Jennifer Lawrence-t, Bradley Coopert, Angelina Jolie-t, Kevin Spaceyt, Jared Letót és Julia Robertset terelte össze a hollywoodi Dolby Színházban zajló gálán. DeGeneres a csoportos önarckép elkészítése után felszólította a twitterezőket, hogy minél több ismerősüknek küldjék el a képet.

A felvétel pillanatok alatt lett olyan népszerű a közösségi mikroblogon, hogy még Obama elnök újraválasztásakor írt üzenetének Twitter-rekordját is megdöntötte. DeGeneres már a díjátadón bejelentette, hogy “felrobbant a Twitter”, és a selfie sikerét a mikroblogot üzemeltető cég is megerősítette egy neki küldött e-mailben.


Forrás: Twitter/

A közösségi médiának az utóbbi években fontos szerepe lett a díjátadó és a közönség kapcsolatában. A ceremónián részt vevő sztárok is rászoktak, hogy folyamatosan feltöltsék észrevételeiket a Twitterre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik