Szórakozás

Így Valentin-napoznak celebjeink

Ki-ki vérmérséklete szerint ünnepli a szerelmesek napját.

Molnár Anikó szenved a mai nap: egyelőre nem is tud a romantikára gondolni.

“Egész nap szédülök. A fejem pont annyira fáj, hogy gyógyszer nem kell, de legalább szar a közérzetem tőle. Mindenem, ami valaha fájt, ma fáj… Kikapcsolhatnák igazán azt a HAARP-ot… Legalább ma, Valentin napon…” – írta ki Facebook-oldalára a volt Nagy Ő.

Fotó: Facebook

Gombos Edina a konyhában tüsténkedett, hogy férje, Alberto kedvére tegyen.

“Sokan kérdeztétek, mi hogy ünnepeljük a szerelem és a szeretet ünnepét. Nos, így: finom ebédet készítettem a munkába induló férjemnek. Elégedetten kanalazta a gulyáslevest, utána pedig zöldséges, pirított tésztát kapott mézes-gyömbéres csirkével. Nálatok készül valami finomság?” – tette közkinccsé Valentin-napi szokásaikat a műsorvezető.

Győzike szokás szerint nem szokásos módon ünnepel: csalamádét ad Bea asszonynak, bár mint kiderült, nincs tisztában a halmaz-elmélettel, miszerint minden csalamádé savanyúság, de nem minden savanyúság csalamádé.

“Én most az asszonynak tetszik, nem tetszik csalamádét veszek, egy üveg uborkával vagy céklával fogom megünnepelni, csípőssel, mert ha valaki csalamádét vesz az asszonynak, az vitamin, egészséges, dobozos, csípős, meg még nem is hízik tőle. Én meg az asszonytól egy flakon vizet kértem, hogy a szeretet ünnepén öntsünk tiszta vizet a pohárba” – mondta az Aktívban a sokkoló testű Győzike.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik