Szórakozás

Szabadlábon a gyilkos férj

Kiengedték az előzetesből azt a férfit, aki tavaly ősszel kilökte a feleségét egy mozgó autóból.

Az apátfalvi tragédiáról korábban mi is beszámoltunk. Férj és feleség együtt utaztak kocsival, amikor is vita támadt köztük. A veszekedés dulakodásig fajult, mire a férfi kilökte a 45 éves nőt a mozgó autóból. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A férjet még aznap őrizetbe vette a rendőrség halált okozó testi sértés gyanúja miatt, két nappal később pedig már előzetes letartóztatásba is helyezték.

Most, négy hónappal később a Csongrád Megyei Főügyészség döntése nyomán szabadon engedték. Erről Délmagyarország számolt be. A vádhatóság szóvivője a lapnak elmondta, a kényszerintézkedést korábban azért rendelték el, mert fennállt a szökés, elrejtőzés veszélye, amely az eljárást meghiúsította volna.

Mostanra az ügy olyan szakaszba ért, amihez nincs szükség a gyanúsított személyes jelenlétére. Mivel megszűnt az előzetes letartóztatás oka, immár szabadlábon védekezhet – olvasható a nyilatkozatban.

A napilap megkereste a nő édesapját is. A férfi felháborodott a döntésen. Mint mondta, nem érti, hogy lehet szabadon egy olyan ember, aki ilyen szörnyűségre képes.

További részletek a Délmagyar.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik