Szórakozás

Autóval lepte meg rajongóját Schobert Norbi

A fitneszguru nyereményjátékot hirdetett rajongói között, melynek fődíja egy személygépkocsi volt.

Schobert Norbi akciójában mindenki részt vehetett, aki Update ételeket rendelt vagy vásárolt, a nyeremény pedig egy autó volt. A szerencsés nyertes, Vincze Anna négy éve fogyasztja rendszeresen Norbi termékeit. Amikor megtudta, hogy mit nyert, sikoltozott örömében.

“Nagyon boldog vagyok, ez életem legnagyobb nyereménye. Éppen dolgoztam, amikor megcsörrent a telefon és közölték a jó hírt, hogy én nyertem meg a Volkswagen Up!-ot. Sikoltoztam örömömben, a kollégáim el sem tudták képzelni, hogy mi történt. Ahogy letettem a kagylót, rögtön ünneplésbe kezdtünk. Még most sem hiszem el. Régóta fogyasztom a Norbi Update termékeket, amellett, hogy egészségesek, még finomak is. Ma láttam először a kocsit, egy igazi álomautó, egyszerűen gyönyörű. Végre személyesen találkozhattam Norbival is, nagy tisztelője vagyok és elismerem azt a megfeszített munkát, amit Rékával nap mint nap végeznek” – mondta boldogan a nyertes, Vincze Anna.

Fotó: Archív

Norbi nyereményjátékára közel 28 ezer jelentkezés érkezett.

“Tavaly novemberben hirdettük meg a játékot. A Magyarországon eladott Norbi Update termékekre terjesztettük ki, így bárki részt vehetett benne, aki az üzletben és a webáruházban vásárolt vagy ételt rendelt tőlünk. 27.646 szelvény érkezett, melyek közül a szerencsés nyertest közjegyző előtt sorsoltuk ki 2014. január 31-én. Örülök, hogy Annáé lett a főnyeremény, hiszen – mint ma megtudtam – jól ismeri a termékeinket, négy éve vásárolja már azokat. Jó egészséget és balesetmentes közlekedést kívánok neki” – mondta a magát korosztálya legsikeresebb emberének tartó Norbi az autó átadásakor, és azt is hozzátette, újabb játékot is meghirdetnek hamarosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik