Szórakozás

Bundával vádolják Hajdúékat

A Hajdú házaspár egy verskiállításra volt hivatalos, ahol a tombolán egy táblagépet nyertek, ami természetesen sokaknak szúrta a szemét.

Hajdú Péter Facebook oldalán számolt be róla, hogy egy tombolán Sarka Kata androidos táblagépet nyert. A kommentelők azonnal ízekre szedték őket, utalva arra, hogy megbundázták a sorsolást. Olyan is akadt, aki azt írta, reméli, hogy a nyereményt az idős hajléktalan nénit befogadó lánynak juttatják majd el.

“Ha nem baj, lenne egy szerény javaslatom. Egy fiatal kislány az utcáról befogadott egy 81 éves nénit, akiről azóta is gondoskodik, megosztja vele az árvaellátásból vásárolt kicsinyke otthonát. Neki biztosan nagy segítség lenne egy ilyen kütyü. Elnézést, ha valakit megbántottam volna, csak egy ötlet volt! De talán Önöknek nincs olyan nagy szüksége rá, mint neki lenne. Élelmiszert, ruhát sokan igyekeznek adni, de egy ilyen eszközhöz, ami segíthetné a kapcsolattartást – elsősorban az Összefogás a hajléktalanokért nevű facebook-os csoporttal – biztosan nem ajánlott meg fel neki senki. További szép estet kívánok” – javasolta a hozzászóló.

Fotó: Facebook

Hajdú Péter kifakadt a bundát kiáltókra, és közölte, hogy ennek többszörösét adományozza jótékony célra minden évben.

“Az ember nem kérkedik azzal, hogy mikor, mennyit adományoz, de azért megjegyzem, hogy évente ennek a táblagépnek a többszörösét költöm adományokra. S igen, mi is tudunk örülni egy tombola nyereménynek, függetlenül attól, hogy egyébként megengedhetjük-e magunknak anyagilag. Szép estét nektek!” – tudatta mindenkivel a nemrég menzabotrányba keveredett Hajdú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik