Szórakozás

Baltával támadt Győzikére saját nagybátyja

Családi perpatvar volt vasárnap a roma rapper házánál. Kés és fejsze is előkerült...

Egy szemtanú szerint pénz miatt állhatott a bál Gáspár Győző nógrádmegyeri otthona előtt.

“Arra lettünk figyelmesek, hogy valaki nagyon kiabál. Nem szokásos ez itt az utcában, úgyhogy azonnal kiszaladtam, hogy megnézzem, mi történik. Akkor vettem észre, hogy Győziék kapuja előtt a nagybáty­ja áll késsel és baltával a kezében. Egy család lévén nem tudtam, mi lehet olyan súlyos, hogy valaki késsel támadjon a rokonára, de aztán az ordibálásból úgy vettem ki, hogy pénz lehet a háttérben. Szerencsére tettlegesség nem történt, mert nem sokkal később a rendőrség is megérkezett” – mondta el egy szemtanú a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Győzike a lapnak megerősítette a történteket, és azt is, hogy valóban pénz miatt tört ki a balhé, nagybátyja ugyanis állítólag nem akarja visszaadni azt az összeget, amit Győző a lányának adott kölcsön még korábban.

“Többször szóltunk már nekik, hogy adják meg a kölcsönt, hiszen az üzletüket felfuttatták, telik is rá, de nem hajlandók fizetni. Vasárnap is ebből indult a vita, telefonon beszéltünk, és alig pár perccel később édesapám testvére már a kapunkban volt, baltával a kezében. Még most is tiszta ideg vagyok, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek mennyire megijedtek. Szerencsére a kapun nem tudott bejutni a nagybátyám, mert Bazsi kutyám megállította; bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha baltával a kezében közelebb kerül. Így csak a kapun keresztül szitkozódott, és megfenyegetett, hogy megöl mindannyiunkat” – mondta a lapnak a luxusban élő Győző, aki azt is hozzátette, feljelentés is történt az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik