Szórakozás

A Dal 2014: Megvan, ki megy Dániába

Kállay Saunders András képviseli Magyarországotaz Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nyolc dal jutott A Dal döntőjébe: Király Viktor: Running Out Of Time, Bogi: We All, Depresszió: Csak a zene, New Level Empire: The Last One, Kállay-Saunders András: Running, Fool Moon: It Cant Be Over, Pál Dénes: Brave New World és Honeybeast: A legnagyobb hős. Közülük választotta ki a zsűri a legjobb négyet, akikről ezután a szavazatok döntöttek. E szerint az a Kállay Saunders András utazhat Koppenhágába az Eurovíziós Dalfesztiválra, hogy hazánkat képviselje, akit egy verekedés után indult eljárás miatt majdnem kizártak a versenyből.

A zsűri természetesen papírforma szerint elmondta, milyen nehéz helyzetben voltak a döntéskor, szóba került Pál Dénes nem mindennapi szeme, amiről azt mondták, nem vonja el a figyelmet a produkcióról, de azért egy sort csak beszéltek róla.

Fellépett a műsorban ByeAlex is, aki a Kedvesem feldolgozásával emlékeztetett tavalyi, meglepően jó helyezésére, végül pedig kihirdették a boldog győztest. Íme a nyertes produkció, kommentben pedig írd meg, egyetértesz-e a zsűri döntésével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik