Szórakozás

Megúszta a whiskylopást Stohl

A klub nem jelenti fel a készletet megdézsmáló színészt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban a Liget-Clubból Stohl Andrást. A színész ittas volt és elemelt egy whiskyt és több energiaitalt. Stohl akkor beismerte a történteket, és azt mondta, rettenetesen sajnálja a dolgot és szégyelli magát a tette miatt. A klub tulajdonosa a Blikknek azt mondta, nem terveznek feljelentést az ügyben.

“Nem jelentjük fel Stohl Andrást a történtek miatt. Olyan alacsony az értékhatár, hogy semmi értelme sincs” – mondta a napilapnak a klub üzletvezetője, aki ezzel sok kellemetlenségtől kímélte meg Bucit.

Fotó: Hír24

A Blikk által megkérdezett ügyvéd szerint ha mégis feljelentés történne az ügyben, szabálysértési eljárásra, majd pénzbírságra számíthatna a színész.

“Amennyiben bizonyított, hogy elemelte az italt, és ez nem éri el a 50 ezer forintot, akkor az tulajdon elleni szabálysértésnek számít. Ez pénzbírságot von maga után. Az összeg kiszabásánál figyelembe veszik az eltulajdonított értéket és azt, hogy az elkövető mekkora jövedelemmel rendelkezik” – mondta a lapnak Kamarás Péter ügyvéd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik