Szórakozás

Ma is játszott volna Csala Zsuzsa

A legendás komika halálát el sem akarják fogadni kollégái...

Mint arról korábban már beszámoltunk, életének 81. évében elhunyt Csala Zsuzsa. A Vidám Színpad vezetői szombaton közölték a szomorú hírt. A kollégákat megdöbbentette a színésznő halála, Bodrogi Gyula azt mondta, bár közölték vele a szomorú hírt, egyelőre nem tudja elfogadni, ami történt.

Fotó: TV2

“Nem tudok még rá múlt időben emlékezni, még nem akarom elhinni. Beszéltem ma már több kollégával, akikkel ma este is játszott volna… Ő az az ember, aki önként vállalta a mi legnehezebb küldetésünket: őszinte nevetéssel megnevettetni a közönséget. Imádta a közönség, ő pedig imádta a közönséget. Nagyon szeretett játszani, ez éltette őt” – mondta a Hír24-nek Bodrogi Gyula, aki számos kabaréban játszott együtt Csala Zsuzsával. A színművész azt is hozzátette, bár az utóbbi időben nem játszottak együtt, rendszeresen találkoztak.

Csonka András tőlünk értesült a szomorú hírről, amit döbbenettel fogadott.

“Nem olvastam ma még híreket, ez borzasztó” – döbbent meg a híren Csonka András. – “Rengeteg élmény köt hozzá. Ő már az édesanyám pocakjában ismert engem, hiszen együtt játszott a szüleimmel. Amikor már színészként dolgoztam vele együtt, emlékszem, nagyon sokat nevettünk, neki én mindig Bandika voltam, de előszeretettel adott nekem különböző beceneveket. Egyszer például elnevezett Palacsinta-királyfinak, mert egy időben állandóan megálltunk hazafelé palacsintázni, és tudta, mennyire szeretem. Minden mókában benne volt. Ő egy korszak tanúja, nélküle már nem lesz ugyanolyan ez a világ” – mondta szomorúan a Hír24-nek Csonka András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik