Szórakozás

Összeáll a Szombat Esti Láz zsűrije

Esztergályos Cecília és Keleti Andrea már biztosan benne van a zsűriben, még két hely kiadó.

Már biztos, hogy a Csillag születik helyett induló Szombat Esti Láz két zsűritagja a régi marad. A műsorkészítők döntése alapján Keleti Andrea és Esztergályos Cecília alkothat véleményt a sztárokból és profi táncoksokból álló párokról, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos helye azonban még kiadó. Folyosói pletykák szerint nem véletlenül a két férfi száműzése: a csatorna állítólag idén kizárólag nőkből álló zsűrivel számol.

De ki jöhetne szóba? Kétségtelenül nagy dobás lenne a válása miatt címlapokat uraló Détár Enikő, az előző szériában már táncosként, majd az X-Faktorban mentorként bizonyított Tóth Gabi, vagy a szintén tavalyi Szonbat Esti Láz versenyző Varga Izabella szerepeltetése. Ugyanakkor visszatérhet Pálinkó Lujza tánctanár és pontozóbíró, vagy akár egy teljesen új szakember is.

Fotó: RTL II

Esztergályos Cecília sem bánná, ha az idei szériában csak nőkkel kéne együtt dolgoznia.

“Egy férfi mellett teljesen másképp működnek a reakcióim, de azt sem bánnám, ha nőuralom lenne a csapatban. Nagyon sok ügyes, tehetséges, fiatal lány van a szakmában, szerintem érdekes egyveleg lenne egy ilyen zsűri” – mondta a Hír24-nek Esztergályos, aki nem számított a felkérésre.

“Gondolkodás nélkül igent mondtam. Imádom a televíziót és a Szombat Esti Lázat is, már alig várom, hogy elkezdjük a forgatást” – tette hozzá lelkesen a 71 évesen házasodó színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik