Szórakozás

Esztergályos Cecília magánál hordja a hamvasztási papírját

Esztergályos Cecília (Esztergályos Cecília)
Esztergályos Cecília (Esztergályos Cecília)

A színművésznő már kifizette a saját temetését és a hamvasztási költségeket is.

Esztergályos Cecília nem bíz a véletlenre semmit. Sírhelyét már kifizette, sőt, a hamvasztás költségét is. Erről a Hír24 számolt be elsőként, ám a színésznő most azt is elárulta, hogy ezeket a dokumentumokat mindig magánál hordja a táskájában.

“Az Érdemes művész címmel járt, hogy ingyen eltemettek volna a Farkasréti temetőben, de ezt már több mint tíz éve eltörölték. Aztán 2002-ben úgy döntöttem, hogy én magam elmegyek és befizetek mindent. Nem akartam, hogy más bajlódjon ezzel. Az elmúlás nem érdekel. Nagyon kiegyeznék azzal, ha hirtelen halnék meg, de persze nem most, hanem majd 193 éves koromban. Addig pedig legyen egészség, béke és megélhetés. Egyik nélkül sem lehet tovább élni, a többit meg kitalálja az ember” – mesélte a színésznő még korábban a Hír24-nek.

És hogy miért hordja mindig magánál a temetkezési papírokat?

“A táskámban az egész életem megbújik. A sminktől kezdve a csavarhúzón át a szeretetgombócokig. A gyerekektől kapott mindenféle üzenetet, emléket tartok ott. Az egész életemet magamnál hordom, és ha nem fér el egy táskában, akkor kettőt viszek magammal” – mesélte most a Borsnak Esztergályos.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik