Szórakozás

Újra bíróságon Zalatnay Sarolta

Az énekesnőt tegnap szembesítették állítólagos hitelezőivel, akik azt állítják, milliós kölcsönt adtak neki és sosem kapták vissza az összeget.

Hangos veszekedésbe torkollt az újabban a Heti hetesben szereplő Zalatnay Sarolta és lánya, Niki szembesítése a bíróságon Abonyi Mónikával. A folytatólagosan elkövetett csalás miatt a vádlottak padján ülő énekesnőt lánya tegnap körmeszakadtáig védte – írja a Blikk.

“Többször voltam nálatok, és azzal hitegettetek, jön a 250 ezer dolláros örökség Amerikából. Kitaláltátok, hogyan kell pénzt kicsikarni és belesétáltam a csapdába. Ha valóban szereztek szponzorokat, akkor nem állnánk most itt, nem én adtam volna nektek, hanem az alapítvány állatai kaptak volna támogatást” – vágta Cini és lánya szemébe a napilap helyszíni beszámolója alapján Abonyi Mónika, aki meg sem próbálta leplezni indulatait.

Fotó: TV2

A szembesítés végül eredménytelen volt, mert Niki tagadta, hogy tudott volna bármilyen kölcsönről. A vádirat szerint azonban Zalatnay Sarolta 2010 nyarától év végéig három részletben egymillió-négyszáznegyvenezer forintot kért kölcsön, de azt sohasem adta vissza. Igyártó Gyöngyi, az énekesnő ügyvédje szerint Zalatnay nem tévesztette meg Abonyi Mónikát, és nem is kért tőle kölcsön, az önkéntes felajánlás pedig nem bűncselekmény. Cini, ahogyan kedden is, a Budaörsi Járási Bíróságon tagadta az egymillió forintos kölcsönt, 440 ezer forintot elismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik