Szórakozás

Így ünnepli 66. születésnapját Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta (Zalatnay Sarolta)
Zalatnay Sarolta (Zalatnay Sarolta)

Cini ma töltötte be a 66. évét, hamarosan pedig a pályán eltöltött 50. évfordulóját ünnepli.

Zalatnay Sarolta idei születésnapján nem lesz hangos buli. Az énekesnő ugyanis azt mesélte, barátai és barátnői közül sajnos sokan lebetegedtek, ezért az ünneplést a két ünnep közé halasztották el.

“Csendesen, szűk családi körben fogjuk ünnepelni a születésnapomat” – kezdte a Hír24-nek Zalatnay. – “A két ünnep között viszont csapok majd egy nagy bulit.”

Zalatnay Sarolta hamarosan egy kerek évfordulót is ünnepelhet: jövőre lesz ugyanis épp ötven éve, hogy ezen a pályán van.

“Jövőre több mindennel is megünneplem ezt a fél évszázadot. Megjelenik a könyvem, lesz egy új CD-m négy vadonatúj dallal, és valószínűleg elkészül egy film is, ami az életem eseményei mellett a táncdalfesztiválok hőskorát dolgozza fel. Ebben a filmben én is szerepelek majd. A mostani énemet alakítom, a fiatalkorin énem megformálására pedig még keresik a legmegfelelőbb személyt” – mondja a pucérkodós Guiness Rekordra törő Cini, akit az újabb tárgyalás-sorozat sem tud elszomorítani. – “Amit egyszer már elutasítottak minden szinten, amiatt nem aggódom. Ha úgy akarják, játsszuk tovább, de most nincs bennem olyan aggodalom, mint az előző alkalommal, amikor el is ítéltek.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik