Szórakozás

Donatellát tetováltatná a karjára Kiszel Tünde

A naptárceleb Az élet show-jában varratná magára kislánya arcképét.

Kiszel Tündével fordult egy nagyot a világ, és bár eddig ellenezte a tetoválásokat, most úgy döntött, mégis magára varrat valamit. A naptárjairól és fiatal hódolóiról híres celeb méghozzá Az élet show-jában vállalkozik minderre, Urbán Kata segédletével.

“Úgy döntöttem, hogy a karomra tetováltatok valamit. Kata hosszan mutatta nekem a katalógust, mindenféle figurán gondolkodtunk, de cégül Donatella arcképe mellett döntöttünk. Nagyon igényes rajzot készített a kislányomról, de egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy bevállalom-e a tetoválást” – mondta a Hír24-nek Kiszel, akinek varratós kalandjaira a TV2 műsorában derül csak fény.

Tündének egyébként nagyon megtetszett Az élet show-jában való szereplés, ezért elhatározta, hogy ő is jelentkezik a többiek közé.

“Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Megtetszett ez az egész, és rájöttem, hogy szuper lenne, ha az én életemet is nyomon követnék. Színes és mozgalmas napjaim vannak, sok izgalmas témát tudnék szolgáltatni a műsornak” – tette hozzá Tünde.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik