Szórakozás

Kidobták egy klubból az ittas Stohlt

Biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban a Liget-Clubból Stohl Andrást. A színész ittas volt és elemelt egy whiskyt és több energiaitalt. Stohl beismerte a történteket.

Stohl András ittas állapotban érkezett éjfél körül a klubba, a belépőt és a ruhatárat sem tudta kifizetni, mondván: nincs nála készpénz, csak kártya. A színészt beengedték ingyen, de végül ismét balhét csinált.

Fotó: Hír24

“Stohl nem sokkal éjfél után érkezett a szórakozóhelyre. Eleinte nem volt vele gond, szórakozott, mint bárki más. Hajnali fél háromkor felment a lezárt emeleti VIP-részbe. A sötétben bement a pultba, és kihúzogatta a fiókokat, majd elvett egy üveg piát. Mindezt többen látták biztonsági kamerán át. Ezután a biztonsági őrök odamentek hozzá, és udvaria­san megkérték, hogy hagyja el a szórakozóhelyet. Stohl ezt minden szóváltás nélkül meg is tette” – magyarázta a Blikknek egy informátor.

A napilap Stohl Andrást is szembesítette a történtekkel, aki elismerte, hogy hibázott. “A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik