Szórakozás

Matt Damonnal és Ben Affleckkel nyerhet randevút 10 dollárért

A hollywoodi sztárok a jótékony célú nyereményjáték népszerűsítéséhez egy rövid videóval is hozzájárultak.

Ben Affleckkel és Matt Damonnal találkozhat Los Angelesben egy jótékonysági kezdeményezés keretében meghirdetett sorsolás nyertese.

Az Omaze.com jótékonysági szervezet február 18-ig tízdolláros sorsjegyeket árul. A sorsolás nyertese kísérőjével együtt repülhet Los Angelesbe, ahol eltölthet néhány órát az Oscar-díjas színészekkel. A nyeremény az utazást és az ellátást is fedezi.

A hollywoodi sztárok a jótékony célú nyereményjáték népszerűsítéséhez rövid videót forgattak, amelyben magukat is kifigurázzák.

“Egyszerűen csak lóghatunk együtt, csinálhatunk képeket vagy csacsoghatunk a sportról” – javasolja Damon a jövendőbeli nyertesnek. Affleck olyan témákat dob fel, mint az irodalom vagy a közel-keleti politikai helyzet.

A vicces videó ellenére a sorsolás komoly célt szolgál. A teljes bevételt egy a harmadik világot támogató projekt kapja, amelyben nemrég George Clooney is részt vett. A filmsztárral eltölthető vacsorára szóló sorsjegyek révén több mint egymillió dollár gyűlt össze, amelyet a dárfúri háborús régió megsegítésére fordítottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik