Szórakozás

Sztárok szex-elszólásai: Brangelináék a családi medencére esküsznek

A világsztárok is csak emberből vannak, akik bizony olykor a kelleténél is kicsit többet árulnak el a szexuális szokásaikról a bulvárlapok legnagyobb örömére.

Persze mindenki csinálja, de nyilvánosan pletykálkodni róla? Akad néhány sztár, akik egyáltalán nem tesznek lakatot a nyelvükre és rendszeresen kikotyogják, mikor, kivel, hol, hányszor…

Heidi Klum: “Van, aki kalandortípus az ágyban és olyan is van, aki inkább unalmas. Ha vad és őrült vagy, mutasd is meg a másiknak, had lássa az illető, hogy bizony te is tudsz néha ördögszarvakat növeszteni.” Volt férjével, Seallel való első találkozásukról is tabumentesen beszélt: “Egy hotel halljában találkoztam vele. Épp a fitneszteremből jött egy szűk nadrágban, és mindent láttam, az egész csomagot. Azt gondoltam: hűha!”

Fergie a Black Eyed Peas-ből: “Mindketten a rúdtáncra gerjedünk. És mivel volt időszak, hogy ritkán találkoztunk, felfedeztük a webkamera izgató mellékhatásait.”

Russel Brand, Katy Perry exférje: “Különböző nőkkel szexeltem 3-4-5 alkalommal is egy nap alatt. Írországban egy éjszaka kilenc nővel.”

Channing Tatum: “Sok időt töltöttem George Clooney társaságában és megállapítottam, hogy ő a legérdekesebb ember ezen a bolygón. Egyszerűen mindent tud. Amit ezzel mondani akarok: szexelnék vele.”

Fotó: Northfoto

Ben Affleck: “Korábban napi ötször akartam a szexet. Ez elég nyomasztó volt. Ma már egyáltalán nem kívánom. Ez is nyomasztó.”

Fotó: Northfoto

Angelina Jolie és Brad Pitt – Angelina: “Mindennél jobban szeretem az állatokat. És a férfiakat, akik állatok.” Brad: “Angelina egyáltalán nem angyal az ágyban, sőt sokszor odáig sem jutunk el. A medencénkben a vízesés előtt van egy klassz hely a szexhez.”

Jim Carrey: “Nem a varázspálca hossza számít. Hanem a varázsló a pálcában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik