Szórakozás

Rippel neje: Megszűntem nőként létezni

Simó Vivien arról mesélt Joshinak, hogy szülése után már egyáltalán nem volt szex Rippel Ferivel. Ez persze rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

A fiatal nő Joshi Bharatnak árulta el, hogy közös gyermekük, Cristofer születése után a férje teljesen elhidegült tőle; a szenvedély megszűnt, a közös estéket szex helyett társasjátékozással töltötték. Addig tűrt, ameddig tűrhetett – írja a Blikk.

“Nem viseltem jól. Mindenféle próbálkozás volt a részemről, de feleslegesen, nem tudtam megoldani ezt a problémát. Végül elért egy olyan szintig, hogy már próbálkozni sem próbálkozik az ember. Úgy éltünk egymás mellett, hogy esténként szókirakósoztunk, römicsatáztunk, csak a gyerek volt a közös téma. Meg sem öleltük, meg sem pusziltuk egymást több mint egy évig” – mondta a Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban. Simó Vivien, aki végül feladta, és szakított a férjével.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.