Szórakozás

Átadták a Csongrád Megye Gazdaságáért díjat

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 02. 10. 18:00

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network Szeged február 8-án Olasz Üzleti Estet szervezett Szegeden, a Kamarai Székházban.

Korábban a témában:

Az eseményen a vendégek között voltak az Olasz Nagykövetség munkatársai, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara képviselői is. A kötetlen üzleti beszélgetések résztvevői személyre szabott üzleti ajánlatokkal távoztak a rendezvényről.

A kamara által 2000-ben alapított Csongrád Megye Gazdaságáért díjat idénKaszás Anikó, a Transcommers Kft. ügyvezetője vehette át. A díjat a kamarai díjbizottság és az elnökség döntése alapján az a személy kaphatja, aki a gazdasági életben és a kamarai munkában is kimagasló eredményeket ér el.

A Transcommers Kft. 1991-ben alakult elektronikai ipari vállalkozás. Tevékenységeik tárháza számos technológiai megoldást és szolgáltatást magában foglal az elektronikai, illetve mechanikai tervezéstől és gyártástól kezdve különböző alkatrészek, háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek szervizelésén át, a műszaki kárszakértésig bezárólag. Cégüket leginkább az emeli ki a piac többi szereplője közül, hogy technológiai hátterük, s ezen belül is fejlett kutatás-fejlesztői részlegük révén bármilyen elektronikai koncepciót és konkrét tervet képesek számos konstrukcióban megvalósítani.

Versenyképességükre és munkájuk színvonalára több mint 20 éves tapasztalatuk, szaktudásuk és naprakészségük nyújt garanciát. Nagy hangsúlyt fektetnek tanulók képzésére is, így a cég többször elnyerte a Kiváló Minősítésű Szakoktató Hely címet.

Kaszás Anikó, a kft. tulajdonosa, ügyvezetője a CSMKIK ipari osztályának elnökeként igyekszik a megye ipari vállalkozásait összefogni, konzultációk, céglátogatások szervezésével aktivizálni, ezen túl aktívan részt vesz a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara munkájában is.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.