Szórakozás

VV6: Ilyen a kajapornó ValóVilág módra

vv iza (vv iza)
vv iza (vv iza)

A ValóVillában csábítási versenyt tartottak a lányok, és bemutatták, hogyan nem lehet szőlőevéssel az igazi férfiak fejét elcsavarni.

A ValóVilág6 szerkesztői jól tudják, hogy a sok macsó a Villában már nagyon nehezen viseli a szexmentes életvitelt – vagy legalábbis magabiztosan állítják. Ezért két-három naponta olyan feladatokat adnak a lányoknak, amivel tovább húzhatják a kanos fiúk agyát.

Ennek jegyében most azt találták ki a női szekciónak, hogy csábítási versenyben mérjék össze vélt vagy valós vonzerejüket. Ami annyiból állt, hogy az első körben csábosan kellett nézniük a fiúkra, majd a második fordulóban erotikusan szőlőt enni. De a versenyszámok egyike sem felelt meg igazán a versenykiírásnak, pedig Vikit leszámítva, mindenki nagyon próbálkozott. Ennek ellenére nagy lelkesedés övezte a kajapornót, és Aurelio még sz*rkeverő Vikinél is elgondolkozott, hogy megismertetné a helikopter propellerjével.

Viszont koitusz így sem lett a játék végeredménye, szóval a Villa továbbra is szexmentes, mióta Simont leválasztották Charlotte-ról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik