Szórakozás

VV6: Félelem és reszketés a Villában

VV Krisztián (vv krisztián, )
VV Krisztián (vv krisztián, )

Őszintén beszélő Krisztiánból előtörtek a kellemetlen emlékek, aminek következtében egy méretes késsel riogatta a lakótársait.

A ValóVilág6 pénteki összefoglalójában Krisztián ellopta a show-t a többiektől, amivel kis híján azt is elérhette volna, hogy az önként vállalt luxusbörtönből átszállítsák egy kevésbé jól felszerelt, állami intézetbe. Az egyszerű gondolatokat még egyszerűbben megfogalmazó fiúban felidézte nagypapája elvesztését Dorka spontán My Heart Will Go On performansza, amitől előbb a mécses tört el nála, majd az agya is megborult egy pöppet. A konyhában magához vett egy méretes kést, és azzal rohangált a társai között. Ami az elfogyasztott tetemes mennyiségű alkohol miatt egy hangyabokányit nagyobb veszélyforrás volt, mint a Harry Potterből Robert Pattinsonná változott Simon “brutális” pólószaggatása és állatmérgezése. Nem is csoda, hogy keménycsávó Zsolton kívül mindenkit elfogott a rettegés. De szerencséjükre, akármennyire is botladozott a bánatos villalakó, senkibe nem állította bele a hússzelőt.

Az elmúlt másfél napban azért kellemesebb pillanatokban is volt része Krisztiánnak. A kedves szerkesztőktől ugyanis azt kapták nyereményként Majdnem Topmodell Izával, hogy eltölthettek egy romantikus vacsorát a Nyugiszobában, ami egy magasröptű beszélgetésben, pezsgőlocsolásban, borotvahabfújásban és közös alvásban csúcsosodott ki. Mert egy hajdúsági fiú így mulattat egy alfanőstényt. De mindezek ellenére, változatlanul kilátástalannak tűnik, hogy valóra váltsa “A lovászfiú és a hercegnő” fantáziáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik