Szórakozás

Megölelték DiCaprio férfiasságát

Leonardo DiCaprio (leonardo dicaprio, )
Leonardo DiCaprio (leonardo dicaprio, )

Leonardo DiCaprio lett az ágyék ölelgető őrült újságíró legutóbbi áldozata.

Ha egy ember feje kerül Leonardo DiCaprio ágyékával szembe, az az esetek legnagyobb többségében egy topmodellé, és mindez nem nagy nyilvánosság előtt zajlik. A Santa Barbara Filmfesztiválon viszont megtudta, hogy milyen az, amikor egy férfi temeti az arcát az ölébe.

Történt ugyanis, hogy amikor Leo végigvonult a vörös szőnyegen, a tömegből hirtelen kitört egy férfi, térdre vetette magát, átkarolta a színész derekát, és a fejét a férfiasságához szorította. A bizarr és váratlan esemény ugyan meglepte az örök Oscar-vesztest, de ugyanakkor remekül szórakozott is rajta. Még akkor is teli szájjal vigyorgott, amikor a biztonságiak leválasztották róla a fura idegent.


Fotó: Daily Mail Online

Később kiderült, hogy a szeretetteljes támadó nem más, mint Vitalii Sediuk, aki sportot űz a világsztárok ilyesfajta zaklatásából. Az ukrán újságíró néhány hete Bradley Cooperrel játszotta el ugyanezt a SAG Awards előtt, a Men In Black 3 premierjén Will Smith-t akarta megcsókolni, aki majdnem agyonverte emiatt. A tavalyi Grammy-gálán pedig Adele egyik köszönőbeszéde alatt kísérelt meg gerilla akciót, de az énekesnő díját átadó Jennifer Lopez még időben kiszúrta, és a testőrök leszerelték.

Sőt, a rendőrség le is tartóztatta, és kis híján fél évre börtönbe került, de végül beleegyezett, hogy soha többé nem teszi be a lábát egyik olyan Los Angeles-i intézménybe sem, ahol valamilyen showbiznisz esemény zajlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik