Szórakozás

Woody Allen továbbra is tagad

Újfent tagadta és nevetségesnek nevezte az ellene nevelt lánya által felhozott gyermekmolesztálási vádakat az amerikai rendező.

Woody Allen a The New York Times című lapban szólalt meg először személyesen az egy hete felelevenített üggyel kapcsolatban, mint fogalmazott, utoljára.

Nevetséges vád?

A rendező úgy fogalmazott, az erőszak vádja annyira nevetségesnek tűnt számára, hogy először nem is vette komolyan. Idézte a Yale-New Haven Kórház gyermekmolesztálási klinikájának két évtizeddel ezelőtti szakértői jelentését, amely azt állapította meg, hogy az akkoriban hétéves Dylan Farrow-t nem bántalmazták, a családi bajok miatt érzelmileg zavart gyermeket vélhetően édesanyja befolyásolta.

„Természetesen nem molesztáltam Dylant. Szerettem őt, és remélem, hogy egy nap rájön, miként használta őt ki egy olyan anya, akit jobban érdekelt dühe, mint lánya jóléte” – írta.

Dylan Farrow továbbra is kitart a vádak mellett. „Woody Allennek számos ügyvédje és sajtósa van, az igazság azonban nem az ő oldalán áll” – hangoztatta. „Nem hagyom eltemetni az igazságot és nem hallgatok el” – jelentette ki.

Kétségbe vont szavahihetőség

Woody Allen a The New York Timesban megkérdőjelezte Mia Farrow szavahihetőségét, utalva arra, hogy a színésznő a Vanity Fair-interjúban kétségbe vonta, hogy valóban a rendező Ronan apja. Mint fogalmazott, fia a Frank Sinatrával való viszonyából születhetett. „Ha így is van, mit árul ez el? Azt, hogy titkos kapcsolata volt. Nem is említem a gyerektartást, amelyet fizettem, ezek szerint Frank fiának nevelésére” – írta a rendező.

Woody Allen leszögezte, ez az utolsó alkalom, hogy megnyilvánul az ügyben, amelynek legutóbbi fejezetében eddig csak jogi képviselője tolmácsolta álláspontját. Azt is kijelentette, hogy ezentúl sem ügyvédei, sem sajtósai nem szólalnak meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik