Szórakozás

Otthon ülve keres milliárdokat Adele

Adele (adele, )
Adele (adele, )

Már évek óta nem adott ki új albumot Adele, mégis naponta annyit keres, mint mások egy év alatt.

Lehet, hogy amikor előző lovagja kirakta Adele szűrét, akkor nem igazán érezte jól magát, ám azóta csak áldhatja a szakításért a sorsot. A szerelmi bánatát ugyanis dalokba foglalta, és az ezekből álló 21 című albuma elképzelhetetlen sikert hozott neki. Ami még most, három évvel a korong megjelenése után is tart.

Olyannyira, hogy az énekesnő tavaly több mint 11 milliárd forintot keresett, ami 65%-kal több, mint egy évvel korábban. Ami viszont még megdöbbentőbb, hogy adózás után, majdnem 12 millió forint üti a markát naponta! Mindehhez pedig fel sem kell kelnie a kanapéról. Vagy legalábbis nincs szüksége arra, hogy új albumot adjon ki vagy koncertezzen. Kényelmesen nevelgetheti kisfiát, és néha a távolból örülhet az újabb bezsebelt díjaknak. Mivel a nagy zenei gálákra sem hajlandó elmenni.

Adele pompás anyagi helyzetéhez természetesen a legutóbbi slágere, a Skyfall című James Bond-betétdal is hozzájárult, de annak a forgalmazásáért nem a saját cége felel, és a jogdíjak sem egyedül őt illetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik