Szórakozás

Zaklatják Hujber Ferit és feleségét

Hujber Feri és Cynthia a rendőrség segítségét kérte zaklatójuk megfékezéséhez.

“Sokáig nem tudtam, milyen az igazi félelem és a mérhetetlen düh, de kénytelen voltam megismerkedni ezekkel az érzésekkel is” – kezdi feldúltan Tölgyesi-Khell Cynthia. Hujber Feri feleségét rettenetesen felháborítja, hogy egy idegen hetek óta vegzálja a családját. A fiatalasszony úgy emlékszik, minden akkoriban kezdődött, amikor Ferivel egyre-másra feltűntek a címlapokon. Egy férfi riporternek adta ki magát, és egyre többet akart megtudni a magánéletükről.


Fotó: TV2

“Megszerezte mindkettőnk telefonszámát, flegmán kérdezgetett hol engem, hol Ferit, igen gyakran az intimitás határát súrolva. Mondanom sem kell, mindannyiszor letettük a telefont. (…) Pár hete nyilvánvalóvá vált, hogy a zaklatónk nem adja fel, és tovább nyomoz utánunk. Szegény nagyszüleim alig kaptak levegőt, amikor rájuk rontott, persze előttük sem fedte fel a személyazonosságát. Az volt mindennek a teteje, hogy a szívbeteg nagypapámmal megüzente nekem: ha esetleg nem vagyok boldog Ferivel, nála vigaszra lelhetek…” – nyilatkozta a Storynak Cynthia, aki férjével együtt feljelentést tett a zaklató ellen.

Hujber Feri és felesége az e heti Storyban tovább mesélnek arról, hogy milyen szörnyűségeket művelt velük a titokzatos zaklató!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik