Szórakozás

Hujber: Több ezer nővel volt már dolgom

hujber (hujber)
hujber (hujber)

A Kasza! című műsor vendége Hujber Feri volt, aki többek között arról mesélt, hogyan vesztette el a szüzességét, és hány nővel volt már együtt.

Hujber Feri Kasza Tibinek mesélt arról, hogy az elmúlt húsz évben nagykanállal falta az életet, és nem kevés nő fordult meg az ágyában.

“17 évesen vesztettem el a szüzességem, utána volt négy böjtös év, bekerültem a főiskolára, ott jött megint három böjtös év, tehát huszonnégy éves korom óta falom tulajdonképpen nagykanállal az életet. Hát, ezres, többezres nagyságrendről beszélünk. Sokan voltak, igen, de erre én nem büszke vagyok, hanem megpróbáltam felfedezni magamat, hogy mi ez az egész” – mesélte a műsorban Hujber, miközben terápiás célokat is emlegetett a nőkkel kapcsolatban. A színész azt is hozzátette, négy nő között veszítette el „kegyelemből” a szüzességét egy osztálykiránduláson, ahol azon a lányon kívül, aki végül is megsajnálta, amiért még nem volt nővel, másik három lány is aludt.

Hujber azt is elmesélte, most épp Szilárd Leó tízparancsolata foglalkoztatja, ami miatt nemsokára azt tervezi, hogy egy évre elutazik.

“Ez a tízparancsolat a bibliaival ellentétben betartható. A kilencedik parancsolat azt mondja, hat évig munkálkodj, és a hetedik évben vonulj el pihenni, távol a családodtól, hogy azzá válhassál, akivé lettél. Én most ezt tervezem, hogy megint egy évre elmegyek, és szerintem sokat fogok tanulni és tapasztalni. És azzá válhatok, akivé lettem” – filozofált a mégsem váló Hujber Feri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik