Szórakozás

Schobert Norbi: Korosztályom legsikeresebb embere vagyok

A fitneszguru megmutatta, hogy honnan indult és szerinte ő a bizonyíték arra, hogy a kisembereknek is lehet jövője.

“Tudjátok mi ez az ajtó? A hit és az álom ajtaja…” – írta a fotója mellé Norbi a Facebookon.

“1998-ban egy 10nm-es lyuk a régi bérház pincelejárója mellett. Azért béreltem, hogy legyen hol otthon elzárni a saját gyártású videókazettáimat, amit később a lízing Skoda Favorit csomagtartójában hordtam ki a nagykereskedésekbe.

Éjjelente felriadtam minden neszre, nehogy feltörjék és ugorjon minden vagyonom. Innen csináltam meg az első milliómat. Tornával, befektetéssel, ötlettel, szívvel, fuvarozással. Ebben az évben 6 országos cég lesz a Norbi Update Lowcarb Zrt. A hazai és szlovák kisker összforgalom kb. 10 milliárd forint lehet. Három éve minden esztendő végén duplázzuk önmagunkat.

Én hiszem és akarom, hogy ötletből, szorgalommal kis magyar cég innen is lehet multi. Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok és csak egy kis kövér gyerek, egy kis rendőrtiszt voltam. Mi is terjeszkedhetünk. A kisembereknek is lehet jövője! Hiszem és bizonyítom, hogy nem csupán a multik gyarmata lehetünk. Ma a boltjainkban 300 ember kap munkát, a termelésen ezrek gyártanak 400 féle terméket.

Én kimaradtam a privatizációból. Kimaradtam a közpénzek osztásából. Kimaradtam az Új Magyarország Fejlesztési tervből és mindkét Széchenyi tervből is. Nem láttam Eu-s pénzeket, nem vettem fel kölcsönt és nem szorgos adózók levonásainak újraosztásából építettem csodás termelőt a magánvagyonom gyarapítására. Na persze feljelentettek és meghurcoltak már minden hivatalnál. Ki dolgozik hibátlanul? 43 évesen korosztályom legsikeresebb magyar embere vagyok és büszkén vállalom, bár sosem hívtak az ünnepi szőnyeg szélére” – tette hozzá a fitneszguru.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik