Szórakozás

Így él Kínában Wolf Kati

Az X-Faktor felfedezettje már hónapok óta Kínában él, de a kinti "kosztot" még mindig nem szokta meg. A kislánya viszont már elkezdte az iskolát.

Mint ismert, Wolf Kati nehéz döntést hozott meg. Az énekesnő férje ugyanis diplomáciai feladatot lát el Kínában, így nem volt kérdés, hogy az egész család követi majd a férfit. Kati blogot ír az életéről és úgy tűnik a család már kezdi megszokni Kínát. “Végre elkezdte Janka az itteni sulit. Tulajdonképpen nyár közepe óta tudja, hogy itt angol nyelvű közösségbe fog járni, próbáltunk felkészülni, és őt is felkészíteni, amennyire lehet. Nem kevés türelmet követelt tőle, mert nem ment simán az ügyintézés, de ő kitartóan és izgatottan várta” – írta az énekesnő, aki még mindig nem szereti a kínai ételeket.

“Még mindig nem sikerült megszoknom az itteni kosztot. Tudom, hogy nagyon egészséges, sok a zöldség, meg a rizs… Akkora zsákokban veszik a rizst, ami nálunk egy család egy éves teljesítménye. Jó, nem akarok igazságtalan lenni, voltunk olyan étteremben, ahol sok nagyon finom kaja volt, mindenféle tengeri kütyü, de nem tudnám mindennap ezt enni. Az viszont igaz, hogy sokkal egészségesebbek, mint mi, az idősek is szuper kondiban vannak, nagyon szép a bőrük, elhízott embert szinte egyáltalán nem látni, pedig állandóan esznek” – tette hozzá.

Ajánlott videó