Szórakozás

Wolf Kati is szurkolt a doktor vízipólósoknak Hongkongban

wolf kati (wolf kati)
wolf kati (wolf kati)

Nemrég rendezték meg Hongkongban a Strand és Nemzetközi Vízilabda Tornát, ahol hazánk a Doktorok Vízipólós csapattal Európa legjobbjai lettek.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hongkongban a Strand és Nemzetközi Vízilabda Tornát. A magyar csapat tagjai amatőr sportolók, de volt egy titkos favoritjuk, a ma már visszavonult 256-szoros válogatott világbajnok vízipólós, dr. Tóth Frank.
A csapat a hétvégén napi négy meccset vívott, és egészen a 6. helyig meneteltek, ezzel Európa legjobbjai lettek.

“Szoros meccseket vívtunk, nagy küzdelmek voltak a víz alatt és a víz felett is, engem le is fejeltek. De nem tudtak megállítani minket! Jó érzés volt, hogy találkoztunk kint élő magyarokkal és szurkoltak nekünk. És tudtuk azt is, hogy az otthoniak küldik az erőt felénk. Pár nap és otthon leszünk nagyon jó élményekkel és jövőre újra hozzuk a legjobb formánkat” – magyarázta Tóth Frank.

A helyszínen egyébként Wolf Kati énekesnő is szurkolt. Mint ismert, az énekesnő a Story magazinnak mesélt először arról, hogy hamarosan elhagyja az országot. Az énekesnő férje ugyanis diplomáciai feladatot fog ellátni Kínában, így nem volt kérdés, hogy az egész család követi őt.

“Mivel családi házuk ott csak a leggazdagabbaknak van, szinte mindenki felhőkarcolóban lakik, így a mi lakásunk is egy toronyházban lesz majd. Ettől kicsit tartok, mert tériszonyom van. Ráadásul még a harmincadik emeleten is van erkély. Mi nagyon erős kapcsolatban vagyunk a nagyszülőkkel, rengeteg segítséget kapunk tőlük. Furcsa lesz, hogy a mindennapi életünkben nem vesznek részt, és sokkal inkább magunkra leszünk utalva” – magyarázta a magazinnak Wolf Kati.

Fotó: goodnews4u media

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik