Szórakozás

Kirabolták ÉNB Zsófit

Szinte mindenét elvitték az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének.

Megpakolt autóval, hatalmas bőrönddel jött vissza szülei vidéki otthonából Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija, aki mielőtt hazament volna, megállt egy áruház előtt, és ekkor történt a baj.

“Kicsi kocsim van, bárki jól láthatta, hogy egy hatalmas bőrönd van a hátsó ülésen. De valójában eszembe sem jutott, hogy kirabolhatnak. Csupán öt percre ugrottam be az élelmiszerüzletbe, ráadásul az ajtaja előtt parkoltam le, de ez, úgy tűnik, nem riasztotta el a tolvajokat” – mondta a Blikknek Zsófi, aki azt is hozzátette, valószínűleg egy elektromos berendezéssel blokkolták az autója zárszerkezetét.

Fotó: RTL Klub

Zsófi azt mondja, gyűjtögető típus, ezért sok mindene odalett a lopásban, a kára pedig közel egymillióra rúg. Nemcsak a bőröndjét, de a kézitáskáját is elvitték, benne pénzével és személyes irataival.

“Gyűjtögető típus vagyok, és nagyon ragaszkodom a dolgaimhoz. Eleinte fel sem fogtam, hogy ez tényleg velem történt, aztán amikor rájöttem, hogy nem vicc, szakaszokban tört rám a sírás. A kedvenc ékszereim lettek oda; nem voltak értékesek, de számomra sokat jelentettek. Tíz év fényképei tűntek el a laptoppal, amelyek szintén pótolhatatlanok” – tette hozzá a durva beszólásokat is kapó Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik