Szórakozás

Éjjel-Nappal Budapest Szandi kutyája állítólag rátámadt egy nőre

A sorozatban immár nem szereplő Szandika ötven kilós kutyája támadt rá egy nőre, aki kistermetű kutyáját sétáltatta - állítja Szandi volt edzője. A nő azt mondja, komolyan megsérült, a karját meg is kellett műteni.

Az Éjjel-Nappal Budapestben korábban szereplő Szandika édesanyja vitte le az ötven kiló körüli dogot sétálni, amikor az állat rátámadt a westie-jét sátáltató Katalinra – állítja a nő.

“A kutya nem volt pórázon, és szájkosár sem volt rajta. Egy éves az állat, most lett ivarérett, valószínűleg ezért viselkedett így. A környéken többen tartottak már a kutyától, Szandi anyukáját is elrántotta már, olyan erős. Én épp a nyolckilós kutyámat sétáltattam, amikor nekirontott Szandika kutyája. Közbeavatkoztam, de a kutya ekkor nekem rontott és elkapta a karomat. Ha nincs ott egy férfi, aki megragadta a kutya nyakörvét, nem is tudom, mi történt volna, mert Szandika édesanyja teljesen leblokkolt” – mesélte a Hír24-nek Katalin, akinek állítása szerint itt nem értek véget a megpróbáltatásai. – “Egy perc múlva felhívott Szandi, gondolom az édesanyja mondhatta el neki, mi történt, és elkezdett velem kiabálni, hogy miért engedem oda a kutyámat az övéhez.”

Katalin arról is beszámolt, hogy a karját meg kellett műteni, Szandika pedig egyáltalán nem volt együttműködő, és még a kutyája oltási papírjait sem volt hajlandó odaadni.

“Csak megmutatta az oltási könyvet, de nem akarta odaadni, pedig ha nincs beoltva, nekem azonnal el kell kezdeni a veszettség elleni injekciók beadását. Szandika tehát az életemmel játszik, ezt az orvos is megerősítette” – mesélte a Hír24-nek Katalin.

Természetesen megkerestük Szandit is, aki azonban egy teljesen más történetre emlékszik.

“Ezt nem hiszem el! Nemrég voltam az ügyvédnél, ott tudtam meg, hogy mit állít ez a nő. Egyáltalán nem igaz, amiket mond. A kutyám egy éves, szinte kölyök, soha senkit nem bántott, sőt imádják a környéken. Amit állít, egyszerűen szemenszedett hazugság, biztos így akar híres lenni. A történet helyesen úgy hangzik, hogy a kutyám játszott egy másik kutyával, mire ő odaengedte a kiskutyáját, aki később összebalhézott az enyémmel. Ő közéjük nyúlt, és a saját kutyája harapta meg! Még fel is ajánlottam neki, hogy elviszem a kórházba, de nem akarta. A kutyám oltási könyvét is bemutattam neki, amikor kérte, még én vittem el hozzá” – fakadt ki a Hír24-nek Szandika, aki egyáltalán nem érti, miért állít róla ilyesmit volt edzője.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik